Elrapport/el-eftersyn

Du kan kontakte
mig på
21 19 41 07

Hvis du skal sælge din bolig og i den forbindelse påtænker at tegne en ejerskifteforsikring, skal du foruden en tilstandsrapport også have udarbejdet en el-rapport. En elrapport indeholder kort fortalt en redegørelse for din boligs elektriske installationers tilstand og lovlighed.

Siden 1. Maj 2012 har det været krav, at der også udarbejdes en el-rapport, før man kan tegne ejerskifteforsikring, blandt andet fordi elektricitet er årsagen til mange brande.

Hos mk consult byg tilbyder vi at udføre dit el-eftersyn og udarbejde en el-rapport. Ud fra en besigtigelse af alle synlige elinstallationer, udtag til lamper, afbrydere og stikkontakter mv. gives en retvisende redegørelse for, hvordan standen er på elinstallationerne i din bolig.

Når du har fået foretaget et el-eftersyn og har fået udarbejdet en el-rapport, er den gældende i 12 måneder. Dermed kan du i el-rapportens og tilstandsrapportens gyldighedsperiode tegne en ejerskifteforsikring, såfremt din bolig sælges, mens rapporterne er gyldige (en tilstandsrapport er gyldig i 6 måneder).

Med en ejerskifteforsikring frigøres du for udgifter til skjulte fejl ved boligen i op til 10 år efter overdragelsen, og dermed er du bedre økonomisk sikret, hvis der skulle være skjulte fejl på den bolig, du har solgt.

Hos mk consult byg har vi stort kenskab til besigtigelse og eftersyn af boliger, og med over 20 års brancheerfaring er du sikret høj kvalitet og den nødvendige grundighed, når du vælger at bruge os til dit kommende el-eftersyn.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os, så vi kan oplyse nærmere om priser og arbejdstid på el-eftersyn og el-rapport.

Få et tilbud her: