Energimærke

Du kan kontakte
mig på
21 19 41 07

Er du ejer af en bolig, som du skal sælge, har du pligt til at få udarbejdet et energimærke. Hos mk consult tilbyder vi at energimærke din bolig, hvor formålet er at synliggøre energiforbruget og de muligheder, der er for at spare energi i bygningen.

Boligens energimærke er også blevet en obligatorisk del af den salgsopstilling, som ejendomsmægleren laver for boligen. Med andre ord er det ikke lovligt at sætte din bolig til salg, inden den har fået et energimærke. Derfor kan det være en god idé at få foretaget energimærkning af din bolig i god tid, så du kan sætte din bolig til salg, når du ønsker det.

Mange købere har deres blik rettet mod netop boligens energimærke, når de skal vælge deres kommende hjem. Et energimærke fortæller nemlig noget, hvor store og hvilke udgifter der er forbundet med boligen.

Hvis du vælger at få udarbejdet et energimærke for din bolig i rigtig god tid, kan du måske endda gøre din bolig mere attraktiv for kommende købere ved at rette nogle af de forbedringsmuligheder, der måtte være i forbindelse med energimærkningen.

Et energimærke er en standardiseret beregning af energiforbruget for dit hus, som suppleres med eventuelle rentable besparelser, der med fordel kan gennemføres ved boligen. Alt arbejde bliver udført med ekspertise og solid brancheerfaring i ryggen, når du vælger mk consult byg til at energimærke din bolig, og det er din sikkerhed for, at du får mest muligt for pengene hos os.

Har du spørgsmål i forbindelse med energimærke på dit hus, eller ønsker du at bestille energimærkning, er du altid velkommen til at kontakte os for nærmere information.

Få et tilbud her: