Tilstandsrapport i Randers

Hvis du skal købe eller sælge et hus, så er tilstandsrapporten af uhyre vigtighed. Den kortlægger som navnet siger husets tilstand, fejl og mangler. Et huseftersyn og tilstandsrapport er en forudsætning for at kunne lave en ejerskifteforsikring, hvilket er sælgeren af husets ultimative garanti for, at der ikke kommer ubehagelige overraskelser grundet skjulte fejl og mangler. Uden en ejerskifteforsikring risikerer man som sælger at hæfte for problemer med huset i 10 år efter salg af huset.

Køberen af et hus vil som hovedregel forvente en tilstandsrapport, og i mange tilfælde kan det også være en fordel at undersøge, hvilken investering det vil kræve at udbedre i hvert fald graverende fejl og mangler. Det gør det nemmere for køberen at overskue økonomien i huskøbet.

Der findes forskellige typer af mærkninger og rapporter, nemlig et huseftersyn, en tilstands- og el-rapport og en energimærkning.
Har du hus til salg i Randers?
Du er velkommen til at kontakte mig for et uforpligtende tilbud. Jeg hedder Michael Køhrsen og er beskikket bygningssagkyndig, hvilket er en forudsætning for at kunne udforme en juridisk bindende tilstandsrapport. Jeg er uddannet arkitekt og også energikonsulent, så du kan forvente en vidende og engageret tilgang til udarbejdelsen af de dokumenter, der enten skal sælge dit hus, eller gør dig tryg som køber.