Tilstandsrapport i Skanderborg

Særligt hvis du er ved at sælge en ældre ejendom kan et huseftersyn blive din bedste ven. Et grundigt eftersyn af husets tilstand er nemlig en forudsætning for at kunne erhverve en ejerskifteforsikring, der vil give dig ro som sælger.

En tilstandsrapport er en væsentlig del af et huseftersyn, og forventes typisk af køberen. Tilstandsrapporten giver begge parter overblik over fejl og mangler og giver også nogle hints til, hvad man kan forvente af fremtidige investeringer, der er knyttet til huset. En tilstandsrapport har en holdbarhed på 6 måneder, så hvis huset har en længere liggetid end det, kan du risikere at skulle erhverve flere.

Det er også lovpligtigt at oplyse et energi-mærke på huse, det er kun sommerhuse, der er undtaget denne regel. Energimærkningen er vigtig for at få en idé om de forventede udgifter til husets forbrug, og kan efter aftale også indeholde anvisninger til, hvordan der med mindst mulig investering opnås den størst mulige besparelse på energiforbruget.

Hvis du vælger at konsultere mg-consult-byg.dk får du flere typer af faglighed i en og samme person. Bag virksomheden står nemlig Michael Køhrsen som er uddannet arkitekt og har 20 års erfaring fra byggebranchen. Han fungerer også som energi-konsulent, og har erfaring med at anvise økonomiske løsninger. Han samarbejder med en autoriseret el-installatør om udarbejdelse af rapporten over elinstallationer.