Tilstandsrapport i Horsens

Hvis du har et hus til salg i Horsens, eller hvis du overvejer at købe et, er der brug for en tilstandsrapport, der klart og tydeligt gør rede for eventuelle fejl og mangler.

En tilstandsrapport kan udarbejdes enkeltstående, eller som en del af et huseftersyn, hvor også el- installationer og energimærkning udredes grundigt.

Og selv hvis der intet er at komme efter, er det meget værd at have stående sort på hvidt. Som sælger kan dit ord ikke stå alene, uanset hvor kyndig en håndværker du måtte være, eller som du har involveret. Det er kun en beskikket bygningssagkyndig, der kan udarbejde en tilstandsrapport.

Bag MK-consult-byg står Michael Køhrsen, som netop er beskikket bygningssagkyndig. Han er uddannet arkitekt og har 20 års erfaring fra byggebranchen at trække på, når han gennemgår din ejendom. Han er også energi-konsulent, med viden om hvorledes du kan optimere forbruget af energi, og hvordan du eventuelt kan installere vedvarende energikilder for at nedbringe husets forbrug. Et ‘lavt’ energimærke kan afskrække potentielle købere, og her kan et supplement af gode råd ifm. mærkningen gøre en forskel for husets salgbarhed.

Kontakt MK-consult-byg for en uforpligtende snak om et stort eller lille huseftersyn.