Huseftersyn i Århus

Skal din bolig sælges, er det en god idé at få udarbejdet en tilstandsrapport og en el-rapport. Med en tilstandsrapport og el-rapport i hånden kan du som sælger tegne en ejerskifteforsikring, der frigør dig for udgifter ved eventuelle skjulte fejl og mangler ved boligen i 10 år.

 

Hos mk consult byg tilbyder vi at udføre huseftersyn og udarbejde en el-rapport tilstandsrapport på din bolig i Århus, og med over 20 års brancheerfaring er du sikret den bedst mulige kvalitet.

 

En el-rapport er en redegørelse for boligens elektriske installationers lovlighed og funktionsdygtighed, mens en tilstandsrapport redegør for eventuelle synlige fejl og mangler ved boligen. På den måde sikrer et huseftersyn dig som sælger, hvis der tegnes en ejerskifteforsikring, mens køber får indsigt i boligens tilstand.

 

Når du vælger mk consult byg som din byggesagkyndige, undgår du uforudsete udgifter. Vi gennemgår dit hus efter aftale med dig, og inden for 3-5 dage ligger de færdige rapporter klar til den aftalte pris.

 

Kontakt os for nærmere aftale.