Tilstandsrapport i Århus

En tilstandsrapport giver både sælger og køber tryghed når der handles ejendom, hvad enten det er et nyt eller ældre hus. Tilstandsrapporten udarbejdes af en beskikket bygningssagkyndig som gennemgår alle tænkelige fejl og mangler, og som efter nærmere aftale også kan anvise hvilke forbedringer der vil gøre den største forskel.

Når man sælger en helårsbolig er energimærkning lovpligtig, og her kan gode råd eller anvisninger til forbedret energiforbrug og mulige besparelser være guld værd, for både sælger og køber.

Hvem gennemgår huset og udarbejder tilstandsrapporten?
Jeg hedder Michael Køhrsen og er selv uddannet arkitekt og er beskikket bygningssagkyndig. Jeg har 20 års erfaring fra byggebranchen, og jeg gennemgår din ejendom for fejl og mangler. I samarbejde med en autoriseret el-installatør kan også ejendommens elinstallationer blive grundigt gennemgået. Jeg er også energikonsulent og kan anvise energibesparende muligheder, og hjælpe med at vurdere hvad der bedst kan betale sig at forbedre.

Når du har fået foretaget et officielt huseftersyn bliver det også muligt at erhverve sig en ejerskifteforsikring, som giver tryghed og ro i sindet for sælger. Dette er i særdeleshed fornuftigt hvis det er en ejendom af ældre dato som du har til salg på det århusianske boligmarked.